Vatan Bilgisayar iPhone’a girdi!


Olivetti Bilgisayarın Türkiye distribütörlüğü ile adını ilk kez duyuran ve son yılların en hızlı çıkış yapan teknolojiyi son kullanıcı ile buluşturan Vatan Bilgisayar iPhone uygulaması ile karşımızda.

Rekabetçi fiyatları ve Bankalarla dönem dönem oluşturduğu ciddi indirimlerle son yılların en popüler son kullanıcıya teknoloji satan Vatan Bilgisayar iPhone uygulaması “Vatan i-Store” sonunda iPhone kullanıcılarının hantal web sitesini ziyaret etme zorunluluğundan kurtarmış durumda.

Uygulamanın en dikkat çekici özelliklerinden biri barkod okuma. Bir yerde gördüğünüz veya bir mağazaya gittiğinizde gördüğünüz ürünün barkodunu okutturarak o ürünün anında detaylarını, fiyatını ve stok durumunu uygulama üzerinden görebiliyorsunuz.

Uygulamada vatanbilgisayar.com üyelik girişi mevcut bu sayede web sitesi üzerinden verdiğiniz sipariş takibini yapabiliyorsunuz. Ancak uygulamanın en eksi tarafı ise uygulama üzerinden satın alma işlemi yapamıyorsunuz. Sadece başka kanaldan yaptığınız satın alma işleminin takibini yapabiliyorsunuz. Uygulamada aynı zamanda tüm mağazaları görebiliyor ve harita üzerinde nerede olduklarına bakabiliyorsunuz ve size en yakın mağazayı bulabiliyorsunuz.



Bunun dışında Günün Fırsatı ve Sınırlı Stok kampanyaları, Stoklara Gelecek ve En çok Satılan ürünler
Size en yakın mağaza bilgisi, Müşteri Hizmetleri Ürün Durum Takibi ve Arkadaşlarınızla facebook, twitter ve email ile Paylaşma seçenekleri bulunuyor.

Vatan i-Store iPhone Uygulaması

+ Hiç yorum yok

Seninkini ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.